Køberne glæder sig over rejsegildet i Håndværkshave

Råhuset er så småt færdigt, og dækket på de nye eksklusive lejligheder er lagt. Traditionen tro afholdt bygherre det festlige rejsegilde i sidste uge, hvor blandt andet projektudbyder, de dygtige håndværkere, interesserede kunder og købere deltog. Blandt køberne var ægteparret Gitte og Kristen, der var med til at fejre, at byggeriet af Håndværkshave nu er officielt etableret.

Byggeriet er skudt i vejret, og indflytningsdagen rykker tættere på. Det glæder ægteparret Gitte og Kristen Kristensen sig over. De er en af flere familier, der har kastet sin kærlighed på en af de eksklusive ejerlejligheder i Håndværkshave.

Gitte og Kristen har sagt vemodigt farvel til villaen i Vinding, som de flyttede ind i for 27 år siden. Børnene er flyttet hjemmefra for længst, og familien er siden blevet forøget med et par børnebørn. De vendte tilbage til midtbyen i en lejebolig, men pladsen slog ikke til, når hele familien er samlet.

Det stod dog klart, at de gerne ville blive boende i midtbyen. Hvor der i starten var tvivl om, om det var det rigtige, lod de den gode mavefornemmelse bestemme, siger Gitte og Kristen:

”Det var lidt vildt at gå med i et projektsalg. Men mavefornemmelsen var der, og efterhånden som vores bolig tager form, er vi ikke længere i tvivl om, at vores beslutning er den helt rigtige.”

Mægler Jesper Frendrup Guldmann fra home sammen med Kristen og Gitte Kristensen, der ser frem til at blive boende i midtbyen, når de flytter ind i Håndværkshave i 2023.

De bruger i dag byen på en helt ny måde, og med Håndværkshaves beliggenhed midt i Vejle er indkøbsmuligheder og restauranter inden for gåafstand.

”Det er også billigere at bo der end i vores nuværende lejlighed, fordi vi har besluttet at lægge en stor udbetaling, så vi får en billigere husleje end vores nuværende lejebolig”, afslutter det glade og forventningsfulde ægtepar.

Vil du også bo i Håndværkshave?

Kom forbi vores showroom, bliv klogere på din nye bolig, og mærk de indvendige kvalitetsmaterialer.

Kontakt home Vejle og book en tid på:
75 822 811 eller vejle@home.dk