Den perfekte kombination af rummelighed og ro

Der udbydes 110 eksklusive ejerlejligheder i Håndværkshave, hvor boligerne kommer til at bestå af to forskellige bygningstyper, Karréhuse og Parkhuse. Tilsammen omkranser de den indbydende have, som derved giver fornemmelsen af en skjult oase med sin egen særlige stemning.

Boligerne veksler i størrelse fra 110-220 m2, alle med mindst én altan eller terrasse. De flotte gulv-til-loft vinduespartier åbner boligen op med naturligt lysindfald, der sammen med elegante materialevalg, giver et moderne og stilrent look.

Gulve, der
sætter stilen

De lyse trægulve er med til at give karakter og sætte retningen for stilen i boligerne. Gulvene er nøje udvalgt og går smukt i spænd med de lyse vægge og åbne rum, som skaber en god harmoni og en tydelig rød tråd i designet.

De fleste af boligerne har et skønt fælles samlingssted i hjemmet med en sammenhængende stue, køkken og spiseplads. De flotte gulv-til-loft vinduespartier åbner boligen op med naturligt lysindfald, der sammen med elegante materialevalg, giver et moderne og stilrent look.

Hvidt køkken med masser af personlighed

Et praktisk køkken i en elegant hvid farve bidrager til det lyse indtryk af boligen. Selve køkkenet er designet i en minimalistisk moderne stil med detaljer, som giver køkkenet personlighed. Indretningen er gennemtænkt med en flot og funktionel køkken-ø, som skaber en forbindelse til resten af boligen, og inviterer familie og gæster til at opholde sig længe. Håndværkshaves køkkener har et tidsløst og funktionelt udtryk, der vil fungere i mange år fremover.

Smukt håndværk og italiensk enkelthed

Lyst og stilfuldt badeværelse med funktionel og enkel indretning i høj kvalitet. De italienske fliser i hvid nuance understreger den lyse indretning og får badeværelset til at fremstå flot og indbydende.

Store rummelige altaner og terrasser

Alle boliger i Håndværkshave har egen privat altan eller terrasse, hvor i kan nyde livets øjeblikke.

Både altaner og terrasser er store, rummelige og nemme at indrette som i ønsker det. 

Mærk livet, naturen og naboskabet

Find din nye drømmebolig
i Håndværkshave